✓ Hurtig levering ✓ Fri fragt v. køb over 799 kr ✓ Se udvalg i Vanløse & Valby

Chaplon Mynte Te – 160 gram dåse

140,00 kr.

Chaplon Mynte er en lækker blanding af grøn Sencha og sort Pekoe te, hvor der er tilsat aromatisk mynte og andre søde urter der tilsammen giver teen den helt rigtige smag.
Her får du en rigtig god te med masser af smag!

Mynte te er vældigt populært og udbredt i den arabiske verden. Særligt i Marokko, hvor der drikkes mynte te alle steder som et tegn på venskab og gæstfrihed.

Du kan nyde denne te både varm og kold. Den er perfekt til iste om sommeren, som du kan lave i mange forskellige varianter. Når mørket så falder på, og det er på tide at trække et tæppe over dig, så kan du hurtigt brygge en kop varm mynte te. Teen er også populær blandt gæster, så den er et godt valg at have på te hylden, også selvom du ikke selv er tedrikker.

Du skal bruge 1 teskefuld teblade til en kop te. Og bladene kan du bruge igen, op til 3 gange. Faktisk er kop nr 2 som regel den bedste. Lad teen trække i 3-5 minutter, så er den helt perfekt når du drikker den.

Ingredienser: Økologisk grøn Sencha te, økologisk sort Pekoe te – begge fra Sri Lanka, økologisk pebermynte, økologisk morgenfrue og naturlig aroma.

Måske kan du også lide disse?

140,00 kr.

Chaplon Vinter Chai Te – 160 gram dåse

79,00 kr.

Chaplon Julete – 100 gram løs te

140,00 kr.

Chaplon Breakfast Te – 160 gram dåse

140,00 kr.

Chaplon Earl Grey Te – 160 gram dåse