✓ Hurtig levering ✓ Fri fragt v. køb over 799 kr ✓ Se udvalg i Vanløse & Valby

Chaplon Julete – 100 gram løs te

79,00 kr.

Ikke på lager

En rigtig skøn te der dufter af jul. Teen er blandet af sort Ceylon pekoe te, hvid te og julens lækre krydderier. Den sorte og hvide te er tilsat chai-krydderiblanding, æblestykker, orangeskaller og aroma Der er brugt den ekstra fine Pekoe te til denne blanding, der stammer fra Sri Lanka. Det er en topskudskvalitet med et meget lavt indhold af garvesyre.

Teen bliver dyrket efter bæredygtige principper og er økologisk. Den er forarbejdet med største respekt for mennesker og natur, så miljøet belastes mindst muligt under produktionen.

Chaplon håndplukker tebladene to dage før, de normalt regnes for at være klar til at blive høstet. Så er bladene stadig små og lysegrønne, det giver nemlig en te af højeste kvalitet.

Vi anbefaler, at du bruger en teske te til en almindelig kop, og genbrug gerne tebladene helt op til tre gange. Køl vandet ned til 85 grader, før du hælder den over teen, og lad den derefter trække i 3-4 minutter.

Ingredienser: Økologisk sort te, økologisk orangeskal, økologisk hvid te, økologisk æblestykker, chai krydderier og naturlig aroma.

OBS. Teen er ændret en fra sidste år. Mynte og ingefær, er byttet ud med æblestykker og chai-krydderier.

Måske kan du også lide disse?

79,00 kr.

Chaplon Les fleurs de Paris Te, 100 gram

140,00 kr.

Chaplon Breakfast Te – 160 gram dåse

74,00 kr.

Chaplon Tivoli Te – 15 tebreve

74,00 kr.

Chaplon Mynte Te – 15 tebreve