✓ Hurtig levering ✓ Fri fragt v. køb over 799 kr ✓ Se udvalg i Vanløse & Valby

CAVA EFECTE ALBET I NOYA RESERVA BRUT (ØKO)

149,00 kr.

Ikke på lager

Niveauet på denne økologiske Reserva-Cava har banet vej til vinkortet på en af verdens bedste restauranter, “El Celler de Can Roca”, og når man smager den, er der ingen tvivl om, hvorfor: Efecte er lavet på druerne Xarel·lo, Chardonnay, Macabeu og Parellada fra over 30 år gamle vinstokke. Det hele er høstet og sorteret i hånden inden vinificeringen og flaskelagringen – for denne Reserva i 24 måneder, hvilket er nok til at opsamle større kompleksitet og dybde uden at skille sig af med Albet i Noyas berømte og charmerende frugtprofil.

Aromaen udtrykker dermed både gule æbler, pærer, citron, grape, våde klipper, saltmandler og briôche. På tungen udviser vinen en flot struktur med en stor og afrundet mundfylde, en saftig syre og helt fine bobler fuldendt ved en tør, behagelig og langlivet finish.

Albet i Noya Efecte er det helt rette match til retter med fisk og skaldyr, salater med tropisk frugt nødder eller som en elegant aperitif til at skyde festlighederne i gang! Servér ved 6-8 grader og smag fuglene synge…

Obs: Datoen på flaskens bagside indikerer tidspunktet for degorgering – altså hvornår proppen er kommet på. På den måde kan du som forbruger se vinens færdige ‘produktionsdato’ og vil ud fra denne være i stand til selv at vurdere, hvornår den bør nydes. I dette tilfælde anbefaler vi således at nyde vinen inden for 24 måneder efter degorgeringsdatoen ved en serveringstemperatur på 6-8 grader.

5/6 stjerner hos Alt Om Vin i testen “De bedste mousserende til nytår”:

“Citrus, grape og lime. Flintet let petroleum, saltet mineralsk. Små vedholdende bobler. Harmonisk, frisk og sprød Cava.”

– Alt Om Vin, december 2017

91 point – Vinbladet:

“Frisk, moden, mineralsk og dyb frugt, fin eksotisk frugt. Fyldig smag, cremet med lang, frisk, cremet eftersmag med moden frugt, meget vinøs Cava”

– Vinbladet, december 2017

Producent: Albet i Noya
Område: Penedés
Størrelse: Alm. flaske (75 cl)
Alkohol procent: 12.5%
Vin type: Mousserende vin

God til: Skaldyr, Kylling
Land: Spanien

Måske kan du også lide disse?

299,00 kr.

Mombasa Club Lemon Edition Gin 37,5%

300,00 kr.

BERGSLAGENS ORGANIC GIN

225,00 kr.

DOG POINT CHARDONNAY

209,00 kr.

AA CAVA LAIETÀ ROSÉ GR.RESERVA M/ RØR (ØKO/BIO)