✓ Hurtig levering ✓ Fri fragt v. køb over 799 kr ✓ Se udvalg i Vanløse & Valby

BARALE MOSCATO D’ASTI (ØKO)

119,00 kr.

Ikke på lager

Kvalitets-Moscato d’Asti lavet på 100% Moscato Bianco fra udvalgte vinmarker i Santo Stefano Belbo-bakkerne, hvor 2018-høsten – udelukkende udført ved håndkraft – fandt sted i midten af september. Det gennemsnitlige høstudbytte i disse marker ligger med deres 6000 kg pr. hektar langt under den øvre lovgivningsgrænse på 10.000 kg, og druerne opnår på den måde intensitet og kvalitet, der hæver den færdige vin langt over gennemsnittet for sin type.

I vinhuset sorteres druerne igen, og det er derfor kun det bedste af det bedste, der bruges i denne vin. Efter en let presning bliver druerne gæret i ståltanke ved kontrolleret temperatur op til 5,5% alkohol. Herefter er vinen filtreret og aftappet på flaske, der derfor indeholder en del restsukker samt fine bobler, der får den til at fremstå frisk og raffineret.

I glasset fremstår vinen lys med gyldne aromaer, der følges op af en karakteristisk duft, der minder om appelsinblomster, akacieblomster, mandel, og modne kernefrugter. Smagen er sødlig, forfriskende og aromatisk.

Vinen er perlende og bør serveres ved ca. 8 grader, gerne med frugt, fyldte kager og fine desserter eller til en herlig forfriskning på terrassen i sommermånederne.

Årgang: 2019
Land: Italien

Producent: Flli. Barale di Sergio Barale
Område: Piemonte
Størrelse: Alm. flaske (75 cl)
Alkohol procent: 5.5%
Vin type: Dessertvin

Måske kan du også lide disse?

299,00 kr.

Mombasa Club Lemon Edition Gin 37,5%

300,00 kr.

KØBENHAVNS KLASSISK GIN 50 CL.

300,00 kr.

OSLO GIN 50 CL.

109,00 kr.

BACKHOUSE ZINFANDEL