✓ Hurtig levering ✓ Fri fragt v. køb over 799 kr ✓ Se udvalg i Vanløse & Valby

AA CAVA LAIETÀ ROSÉ GR.RESERVA M/ RØR (ØKO/BIO)

209,00 kr.

Ikke på lager

Stilen og personligheden fra Alta Alella får sit ærligste og klareste udtryk i denne økologiske cava på den lokale blå drue ”la Mataró”.

Som resultat af 10 timers koldmasseration på skallerne opnås en jordbærrød farve med aromaer af violer og friske røde bær, mens 30 måneders flaskelagring tilføjer undertoner af mandler og modne frugter.

På tungen mødes disse indtryk af fine små bobler, en frisk mineralitet og et lidt saltet modspil. Alt i alt en smagfuld og vedholdende vin.

Obs: Datoen på flaskens bagside indikerer tidspunktet for degorgering – altså hvornår proppen er sat i og vinen frigivet. På den måde kan du som forbruger se vinens færdige ‘produktionsdato’ og vil ud fra denne være i stand til selv at vurdere, hvornår den bør nydes. I dette tilfælde anbefaler vi således at nyde vinen inden for 5 år efter degorgeringsdatoen. Det kunne være før, under og efter en lækker tapasmenu, til lyst kød og stegte grønsager – eller som flotte bobler til en sommerdag hvis ikke til jul eller nytårsaften!

Årgang: 2015
Land: Spanien
75 cl

Måske kan du også lide disse?

99,00 kr.

FRENCH POOL TOY

209,00 kr.

FRANZ HAAS PINOT NERO

209,00 kr.

L.LATOUR MONTAGNY GR. ROCHE1. CRU

209,00 kr.

AA CAVA LAIETÀ GRAN RESERVA M/RØR (ØKO/BIO)