fbpx

AA CAVA LAIETÀ GRAN RESERVA M/RØR (ØKO/BIO)

209,00 kr.

Ikke på lager

Kategorier: , ,

Beskrivelse

Alta Alella Laietà Gran Reserva 2015 er lavet på den traditionelle Cava-drue Pansa Blanca (Xarel-lo) fra egne økologisk dyrkede marker i D.O. Alella ca. 400 meter over Middelhavets overflade blot 3 km derfra. Forbilledet er hentet i Réserve Champagne, og Laietà er således lagret minimum 30 måneder med gærresterne i kælderen inden degorgering og frigivelse – nok til at tilføre med en markant større dybde og kompleksitet som i dyre Champagner – men med den rundere og blødere frugt som i Cava.

I næsen er vinen frisk, ren og subtil med nuancer af friske mandler, citrus, fersken og mynte. På tungen er smagen elegant, mineralsk og behagelig let at drikke. Her er tale om meget vellavet mousserende vin, hvor det maritime klima og de særlige jordbundsforhold er med til at give en elegance og karakter, som meget få andre spanske mousserende vine kan matche.

Obs: Datoen på flaskens bagside indikerer tidspunktet for degorgering – altså hvornår proppen er sat i og vinen frigivet. På den måde kan du som forbruger se vinens færdige ‘produktionsdato’ og vil ud fra denne være i stand til selv at vurdere, hvornår den bør nydes. I dette tilfælde anbefaler vi således at nyde vinen inden for 5 år efter degorgeringsdatoen. Det kunne være før, under og efter en lækker tapasmenu, som en flot aperitif – eller som flotte bobler til særlige anledninger særlige anledninger som jul eller nytårsaften!

Årgang: 2015
Land: Spanien
75 cl

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “AA CAVA LAIETÀ GRAN RESERVA M/RØR (ØKO/BIO)”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *