Kocemba’s No. 4 – 70cl

DKK149.00

Ikke på lager

Varekategorier: ,

Beskrivelse

Idéen bag Kocemba’s nr. 4 opstod, da vi ville lave en mere syrlig Sparkling Tea. Vi ville forene smagen af friskpresset citronsaft med ingefær i et mousserende udtryk bygget på grøn The. Vi ville lave en ren og udtryksfuld smag med citrus og krydderier.

Kocemba’s nr. 4 består af te, friske krydderurter, citronsaft, ingefær og hvidvin.

Duft og smagsnoter: Den har en intens aroma af citron, med toner af ingefær og mynte. Smagen er elegant med en behagelig afsluttende eftersmag, som holder længe i munden. Der er noter af citrongræs, orientalske krydderier og mineraler. Det er bestemt en oplevelse sammen med mad!

Hvad kan den bruges til? Generelt for alle typer kan man sige de kan drikkes ved enhver form for sammenkomst, alt efter hvilken årstid det nu er. Det er glasset, der begynder et måltid, og det er glasset, der kan afslutte det. Den appellerer til mange pga. den blide og fine måde, den repræsenterer sig på.

Serveringsforslag: Prøv den til sushi, fiskeretter eller skaldyr. Det asiatiske køkken kompletterer denne Sparkling Tea godt. Anvendelsesmulighederne er mange, når man først har fået den smagt.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Kocemba’s No. 4 – 70cl”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *