Kocemba’s No. 1 – 37,5cl

DKK99.00

Ikke på lager

Varekategorier: ,

Beskrivelse

Kocemba’s nr. 1 var den første, der kom på markedet. Det var den, der grundlagde idéen om, at en ny type drikkevare skulle se dagens lys. Man kan med rette kalde denne for den originale Kocemba´s Sparkling Tea.
Kocemba’s nr. 1 består af te, friske krydderurter, citronsaft, hvidvin, hindbær og jordbær m.m.

Duft og smagsnoter: Den har en god dybde med en bred vifte af smags- og duftkomponenter. Man kan finde noter af hindbær, jordbær, citrus, fersken – og mange flere kunne nævnes. Smagen er mousserende, frisk med en delikat sødlig finish, som bliver ved med at give smagsindtryk i lang tid.

Hvad kan den bruges til? Generelt for alle typer kan man sige de kan drikkes ved enhver form for sammenkomst, alt efter hvilken årstid det nu er. Det er glasset, der begynder et måltid, og det er glasset, der kan afslutte det. Den appellerer til mange pga. den blide og fine måde, den repræsenterer sig på.

Serveringsforslag: Den kan bruges til brylluper, modeshow, receptioner, aperitif og meget meget mere. Selvfølgelig er Kocemba’s nr. 1 helt unik om sommeren, hvor den i høj grad fremtræder bedst i varmen, men ellers er anvendelsesmulighederne uendelige. Den er det perfekte glas til fester, den er helt uundværlig på stranden eller i picnickurven.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Kocemba’s No. 1 – 37,5cl”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *