Walter Hansen’s Sour Lemon – THE MALLOWS

DKK70.00

Ikke på lager

Beskrivelse

Walter Hansen’s Sour Lemon – The Mallows – Økologisk – 150 g.

SKUMFIDUSER MED CITRONSMAG

Hver eneste gang en dårlig ting skete i Walters barndom, spurgte hans far: ”Og hvad gør du, når livet byder dig citroner?”. Dette fik Walter til at ville være professor, så han kunne afsløre større sandheder end irriterende ordsprog. Han forskede i 40 år og konkluderede endelig, at ordsprog indeholdte alt den visdom et menneske nogen inde ville behøve.
Han bruger sin pension på at spille lotto. Ikke for pengenes skyld. Han tror på, at han vil vinde den dag, han skal dø. ”Fordi livet er uretfærdigt”, forklarer han, ”og livet er kort. Jeg vil bare gerne vide præcis, hvor kort livet er, inden jeg dør”.

Producenten
Emma Bülow, Lakridskongen Johan Bülows søster, har i længere tid haft en vision om at lancere luksuriøse skumfiduser. Hun begyndte derfor at udtænke ideen om The Mallows. Produktet skulle være økologisk, uden farvestoffer eller tilsætninger, og kun laves ud fra de bedste ingredienser, som markedet byder på.
 
Hver enkel skumfidus er håndlavet, og kærligheden til råvarerne kan tydeligt fornemmes. For at fuldende hele oplevelsen, har Emma kreeret 6 forskellige personligheder, der hver afspejler visionen bag det produkt, de hver især repræsenterer. At kende til disse figurer bag produktet, giver en fornemmelse af, at der nydes en bid historie. De 6 varianter er forskellige både i konsistens og smag. Der er fx den bløde, søde skumfidus og skumfidusen med den hårde chokoladeskal med den bløde midte.
 
Emma Bülow er den første på markedet til at introducere intet mindre end gourmet skumfiduser. Slikforvoksne.dk er stolte over at være nogle af de første til at dele denne herlighed med dig. Hvis du ikke har prøvet dem endnu, så glæd dig til en smeltende oplevelse, der efterlader en fryd, som kun barndommen indtil nu har kunnet byde på. 

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Walter Hansen’s Sour Lemon – THE MALLOWS”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *