Penny-Joan Dupont’s Smooth Caramel – THE MALLOWS

DKK100.00

Ikke på lager

Beskrivelse

Penny-Joan Dupont’s Smooth Caramel – The Mallows – Økologisk – 180 g.

SKUMFIDUSER MED MÆLKECHOKOLADEOVERTRÆK OG KARAMELSMAG

Penny-Joan voksede op med sin mor. Hendes far blev aldrig nævnt, så hun opfandt ham selv. En uopdaget maler. Og så fransk som man kan blive. Hun dagdrømte om at finde ham. Han ville vide, hvor meget hun elskede karamel, fordi det samme gjorde han. Hun flyttede til Frankrig for at studere kunst og måske i søgen på sin far. Han var ikke at finde, men hun fandt en mand præcis ligesom ham. En usunget kunstner, der ofte forsvandt og som talte indsmigrende til hende, når han kom hjem igen. Han kunne aldrig huske, hvor han havde været, men han huskede altid at medbringe karamel.

Producenten
Emma Bülow, Lakridskongen Johan Bülows søster, har i længere tid haft en vision om at lancere luksuriøse skumfiduser. Hun begyndte derfor at udtænke ideen om The Mallows. Produktet skulle være økologisk, uden farvestoffer eller tilsætninger, og kun laves ud fra de bedste ingredienser, som markedet byder på.
 
Hver enkel skumfidus er håndlavet, og kærligheden til råvarerne kan tydeligt fornemmes. For at fuldende hele oplevelsen, har Emma kreeret 6 forskellige personligheder, der hver afspejler visionen bag det produkt, de hver især repræsenterer. At kende til disse figurer bag produktet, giver en fornemmelse af, at der nydes en bid historie. De 6 varianter er forskellige både i konsistens og smag. Der er fx den bløde, søde skumfidus og skumfidusen med den hårde chokoladeskal med den bløde midte.
 
Emma Bülow er den første på markedet til at introducere intet mindre end gourmet skumfiduser. Slikforvoksne.dk er stolte over at være nogle af de første til at dele denne herlighed med dig. Hvis du ikke har prøvet dem endnu, så glæd dig til en smeltende oplevelse, der efterlader en fryd, som kun barndommen indtil nu har kunnet byde på. 

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Penny-Joan Dupont’s Smooth Caramel – THE MALLOWS”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *