Lloyd Houston’s Dark Liquorice – THE MALLOWS

DKK100.00

Ikke på lager

Beskrivelse

Lloyd Houston’s Dark Liquorice – The Mallows – Økologisk – 180 g.

SKUMFIDUSER MED MÆLKECHOKOLADEOVERTRÆK OG LAKRIDSSMAG

Lloyd elsker at tale om sig selv, men ingen kender en eneste ting om ham. Han fortæller aldrig den samme historie to gange. Han voksede op fattig. Han voksede op rig. Forældreløs. I en stor familie. Hans far var landmand. Økonom. Og opvæksten i ghettoen, lærte ham om den kriminelles liv. Eller at være en retskaffen mand. Han er et stort mysterium, så at være en privat mand, er det mest naturlige i verdenen for Lloyd. Det eneste, han ikke skjuler, er hans kærlighed for lakrids. Alt andet ligger gemt i mørket.

Producenten
Emma Bülow, Lakridskongen Johan Bülows søster, har i længere tid haft en vision om at lancere luksuriøse skumfiduser. Hun begyndte derfor at udtænke ideen om The Mallows. Produktet skulle være økologisk, uden farvestoffer eller tilsætninger, og kun laves ud fra de bedste ingredienser, som markedet byder på.
 
Hver enkel skumfidus er håndlavet, og kærligheden til råvarerne kan tydeligt fornemmes. For at fuldende hele oplevelsen, har Emma kreeret 6 forskellige personligheder, der hver afspejler visionen bag det produkt, de hver især repræsenterer. At kende til disse figurer bag produktet, giver en fornemmelse af, at der nydes en bid historie. De 6 varianter er forskellige både i konsistens og smag. Der er fx den bløde, søde skumfidus og skumfidusen med den hårde chokoladeskal med den bløde midte.
 
Emma Bülow er den første på markedet til at introducere intet mindre end gourmet skumfiduser. Slikforvoksne.dk er stolte over at være nogle af de første til at dele denne herlighed med dig. Hvis du ikke har prøvet dem endnu, så glæd dig til en smeltende oplevelse, der efterlader en fryd, som kun barndommen indtil nu har kunnet byde på. 

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Lloyd Houston’s Dark Liquorice – THE MALLOWS”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *