Gabriel Rodriguez’ Intense Banana – THE MALLOWS

DKK100.00

Beskrivelse

Gabriel Rodriguez’ Intense Banana – The Mallows – Økologisk – 180 g.

SKUMFIDUSER MED MØRKT CHOKOLADEOVERTRÆK OG BANANSMAG

Gabriel var 17 før han så havet. Det var kærlighed ved første blik. Lige siden har han være iklædt klipklappere året rundt og taget hans board med alle steder. Gabriel taler engelsk med en tyk accent og finder på sin egen slang som fx: ”Have a wig!” eller ”Frozen ape, dude!”. Det giver sjældent mening, men det virker hos pigerne. Han er en middelmådig surfer, men nogen gange bliver han alligevel inviteret til fester. Efterfesten er bare ikke det samme uden ham. ”Men lad vær med at medbringe din guitar”, ville planlæggeren sige. ”Intense banana, man”, ville Gabriel måske svare.

Producenten
Emma Bülow, Lakridskongen Johan Bülows søster, har i længere tid haft en vision om at lancere luksuriøse skumfiduser. Hun begyndte derfor at udtænke ideen om The Mallows. Produktet skulle være økologisk, uden farvestoffer eller tilsætninger, og kun laves ud fra de bedste ingredienser, som markedet byder på.
 
Hver enkel skumfidus er håndlavet, og kærligheden til råvarerne kan tydeligt fornemmes. For at fuldende hele oplevelsen, har Emma kreeret 6 forskellige personligheder, der hver afspejler visionen bag det produkt, de hver især repræsenterer. At kende til disse figurer bag produktet, giver en fornemmelse af, at der nydes en bid historie. De 6 varianter er forskellige både i konsistens og smag. Der er fx den bløde, søde skumfidus og skumfidusen med den hårde chokoladeskal med den bløde midte.
 
Emma Bülow er den første på markedet til at introducere intet mindre end gourmet skumfiduser. Slikforvoksne.dk er stolte over at være nogle af de første til at dele denne herlighed med dig. Hvis du ikke har prøvet dem endnu, så glæd dig til en smeltende oplevelse, der efterlader en fryd, som kun barndommen indtil nu har kunnet byde på. 

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Gabriel Rodriguez’ Intense Banana – THE MALLOWS”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *