Bianca Valentine’s Rich Vanilla – THE MALLOWS

DKK70.00

Beskrivelse

Bianca Valentine’s Rich Vanilla – The Mallows – Økologisk – 150 g.

SKUMFIDUSER MED VANILJESMAG

Biancas tip-oldefar var en hårdtarbejdende mand. Han grundlagde vaniljeplantage og havde rige og dovne børn. Hendes familie har været rige og dovne lige siden, men Bianca er arbejdsom. Hun er kun 23 og har 7 firmaer. Hun ejer en high-end tøjbutik, der hedder Bianca’s Skab (og det er stort set, hvad det er). Hun ejer også en hundefrisørsalon og en sky bar. Bianca er god til mennesker men elendig til tal. Heldigvis klarer hendes revisor det problem. Han kalder hende Vanilje Pige og siger, at hun kan gøre alt, hvad hun sætter sog for at gøre. 

Producenten
Emma Bülow, Lakridskongen Johan Bülows søster, har i længere tid haft en vision om at lancere luksuriøse skumfiduser. Hun begyndte derfor at udtænke ideen om The Mallows. Produktet skulle være økologisk, uden farvestoffer eller tilsætninger, og kun laves ud fra de bedste ingredienser, som markedet byder på.
 
Hver enkel skumfidus er håndlavet, og kærligheden til råvarerne kan tydeligt fornemmes. For at fuldende hele oplevelsen, har Emma kreeret 6 forskellige personligheder, der hver afspejler visionen bag det produkt, de hver især repræsenterer. At kende til disse figurer bag produktet, giver en fornemmelse af, at der nydes en bid historie. De 6 varianter er forskellige både i konsistens og smag. Der er fx den bløde, søde skumfidus og skumfidusen med den hårde chokoladeskal med den bløde midte.
 
Emma Bülow er den første på markedet til at introducere intet mindre end gourmet skumfiduser. Slikforvoksne.dk er stolte over at være nogle af de første til at dele denne herlighed med dig. Hvis du ikke har prøvet dem endnu, så glæd dig til en smeltende oplevelse, der efterlader en fryd, som kun barndommen indtil nu har kunnet byde på

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Bianca Valentine’s Rich Vanilla – THE MALLOWS”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *