Annabelle Sloane’s Summer Berry – THE MALLOWS

DKK70.00

Ikke på lager

Beskrivelse

Annabelle Sloane’s Summer Berry – The Mallows – Økologisk – 150 g.

SKUMFIDUSER MED JORDBÆR- OG SOLBÆRSMAG

Annabelle bor alene i et gammelt hus med en kæmpe bærhave. Nogen siger, at hun er ensom. Om sommeren kommer kvarterets børn efter skole og fylder sig selv med hendes bær. Nogen siger, at børnene stjæler fra den underlige kvindes have. Om vinteren besøger mødrene hende ofte til en kop te, og Annabelle insisterer altid på at give dem et glas med hjemmelavet marmelade med. Nogen siger, at det er at udnytte Annebelles generøsitet. Folk er fascinerende forskellige. Annebelle fx er en rigtig hjertevarm dame. Og andre? Andre er ikke andet end kyniske. 

Producenten
Emma Bülow, Lakridskongen Johan Bülows søster, har i længere tid haft en vision om at lancere luksuriøse skumfiduser. Hun begyndte derfor at udtænke ideen om The Mallows. Produktet skulle være økologisk, uden farvestoffer eller tilsætninger, og kun laves ud fra de bedste ingredienser, som markedet byder på.
 
Hver enkel skumfidus er håndlavet, og kærligheden til råvarerne kan tydeligt fornemmes. For at fuldende hele oplevelsen, har Emma kreeret 6 forskellige personligheder, der hver afspejler visionen bag det produkt, de hver især repræsenterer. At kende til disse figurer bag produktet, giver en fornemmelse af, at der nydes en bid historie. De 6 varianter er forskellige både i konsistens og smag. Der er fx den bløde, søde skumfidus og skumfidusen med den hårde chokoladeskal med den bløde midte.
 
Emma Bülow er den første på markedet til at introducere intet mindre end gourmet skumfiduser. Slikforvoksne.dk er stolte over at være nogle af de første til at dele denne herlighed med dig. Hvis du ikke har prøvet dem endnu, så glæd dig til en smeltende oplevelse, der efterlader en fryd, som kun barndommen indtil nu har kunnet byde på. 

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Annabelle Sloane’s Summer Berry – THE MALLOWS”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *