fbpx

Chaplon Vinter Chai Te – 160 gram dåse

135,00 kr.

Ikke på lager

Kategori:

Beskrivelse

Her finder du vinteren skønne og smagsfulde chai te fra Chaplon Tea. En skøn økologisk sort te, lavet på Ceylon UVA Pekoe Te og tilsat de skønneste varme masala krydderier. En te der er inspireret af Sri Lanka og dyrket under de bedste vilkår for mennesker og miljø.

Chaplon Vinter Chai Te, det nyeste skud på stammen af de fantastiske smagsfulde og økologiske teer fra Chaplon Tea. Her dyrkes teerne på Sri Lanka, hvilke også lader sig inspirerer i denne sorte chai te. Her har man prøvet at få varmen og klimaet fra det fantastiske område hvor teerne vokser, ned i teens smag. Dette ses i teens skønne ingredienser og dejlige karamel aroma.

Chaplon Vinter te er lavet på håndplukket sort Ceylon UVA Pekoe Te, også bare kaldet soft pokoe. Soft pokoe er en dejlig fyldig te med en endnu mere rund smag end de andre Ceylon teer. Tebladende plukkes mens de stadig er små og lysegrønne, hvilket giver en let, ren og elegant te. Derudover er teen tilsat masala krydderier, som også bruges i og omkring Sri Lanka. Masala krydderierne består af de skønneste varme krydderier som blandt andet ingefær, kanal og peber.

Tebladende du finder i teen er krøllede korte blade, som giver dig en lys gylden te, med en sød krydret smag og en dejlig duft af lokkende krydderier.

En dejlig økologisk kvalitetes-te, som du for guds skyld ikke må snyde dig selv for i de kolde vinter stunder. Alle teerne fra Chaplon Tea, er lavet med repekt for mennesker og natur, og de sikres at teen dyrkes uden brug af gødning, kunstrige tilsætningstoffer og sprøjtemidler der kan kan skade miljøet. Så teen er ikke bare lækker og smagsfuld, du kan rent faktisk også drikke den med god samvittighed.

Brygning: Du skal bruge 90 grader varmt vand, når du skal brygge en kop Vinter Chai te. Lad teen trække i 5 minutter før den drikkes.

Indhold: Her får du 160 gram Chaplon Vinter Chai te i en fin dåse.

Ingredienser: Ceylon te*, kanel*, Ingefær*, kardemomme*, nelliker*, peber*, lakridsrod* og naturlig aroma. *= økologisk. Indeholder lakrids.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Chaplon Vinter Chai Te – 160 gram dåse”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *