fbpx

Chaplon Mynte Te – 160 gram dåse

135,00 kr.

Kategori:

Beskrivelse

Chaplon Mynte er en lækker blanding af grøn Sencha og sort Pekoe te, hvor der er tilsat aromatisk mynte og andre søde urter der tilsammen giver teen den helt rigtige smag.
Her får du en rigtig god te med masser af smag!

Mynte te er vældigt populært og udbredt i den arabiske verden. Særligt i Marokko, hvor der drikkes mynte te alle steder som et tegn på venskab og gæstfrihed.

Du kan nyde denne te både varm og kold. Den er perfekt til iste om sommeren, som du kan lave i mange forskellige varianter. Når mørket så falder på, og det er på tide at trække et tæppe over dig, så kan du hurtigt brygge en kop varm mynte te. Teen er også populær blandt gæster, så den er et godt valg at have på te hylden, også selvom du ikke selv er tedrikker.

Du skal bruge 1 teskefuld teblade til en kop te. Og bladene kan du bruge igen, op til 3 gange. Faktisk er kop nr 2 som regel den bedste. Lad teen trække i 3-5 minutter, så er den helt perfekt når du drikker den.

Ingredienser: Økologisk grøn Sencha te, økologisk sort Pekoe te – begge fra Sri Lanka, økologisk pebermynte, økologisk morgenfrue og naturlig aroma.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Chaplon Mynte Te – 160 gram dåse”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *