fbpx

Chaplon Bjergblomst Te – 160 gram dåse

135,00 kr.

Ikke på lager

Beskrivelse

En smuk og smagsrig te lavet af økologisk grøn og sort te tilsat blandt andet økologiske rosenblade, morgenfruer og mango.

En virkelig skøn te, der leder tankerne hen på sol, blomster og lækker natur. Chaplon Bjergblomst te er lavet af økologisk grøn og sort te, tilsat tørrede blomster og naturlige frugtolier. Bjergblomst teen i sig selv er virkelig dekorativ og farvestrålende, så den er indbydende at servere for dine gæster. Teen er desuden perfekt at bruge til iste, fordi teen har en let og sommerlig smag, af citrus og blomster.

Bjergblomst te er sammensat af te fra Chaplons forårshøst. Tebladende høstes to dage før tid, hvilket giver en te af virkelig høj kvalitet.

Vi anbefaler, at du bruger en teske te til en almindelig kop, og genbrug gerne tebladene helt op til tre gange. Køl vandet ned til 85 grader, før du hælder den over teen, og lad den derefter trække i 3-4 minutter.

Ingredienser: Økologisk grøn te, økologisk sort te, økologiske rosenblade, økologsik morgenfrue, naturlig aroma (mango), økologisk kornblomst

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Chaplon Bjergblomst Te – 160 gram dåse”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *