fbpx

Signature Særudgave – Fersken med Bronzefennikel

63,00 kr.

Ikke på lager

Kategori:

Beskrivelse

Signature #5 – 140g
Claus Henriksen – Fersken med Bronzefennikel
En unik sød og anispikant smagsoplevelse

I samarbejde med en af Danmarks dygtigste kokke, Claus Henriksen, har vi udviklet en ny vingummi i vores Signature™-linie. Signature™ er en unik smagsoplevelse lavet i samarbejde med de bedste kokke, med formålet at give dig den bedst mulige smagsoplevelse. Hele overskuddet fra salget af Signature™ går til velgørenhed efter kokkens valg. Smagsvarianten der er blevet resultatet af samarbejdet er fersken med bronzefennikel, og overskuddet fra salget går til BØRNS VILKÆR, mere specifikt BørneTelefonen.

Den søde og friske smag fra fersken bringes her i samspil med den høje bronzefennikel som vokser omkring Dragsholm Slot på Nordvestsjælland hvor Claus Henriksen opererer. Denne type fennikel har en raffineret og gennemtrængende anisaroma og smag.

Claus Henriksen har valgt at gøre vores vingummiprojekt til et støtteformål for BØRNS VILKÅR, herunder BørneTelefonen der hjælper børn i diverse situationer ved at lytte, trøste og give rådgivning omkring store som små problemer. Læs mere om BørneTelefonen her.

Velgørenhedsprojektet er BØRNS VILKÅR:

Ingredienser
Glukose-fruktosesirup (majs), sukker, vand, majsstivelse, fersken, flormelis, ammoniumchlorid, salt, kokosolie, bronzefennikelpulver, overfladebehandlingsmiddel (carnaubavoks). Vingummi med ferskensmag drysset med bronzefennikelpulver.

Næringsindhold pr. 100g
Energi – 1529kJ / 360kcal
Fedt – 0,2g
– Mættede fedtsyrer – 0,2g
Kulhydrat – 88g
– Sukker arter – 47g
Protein – 1,5g
Salt – 0,4g

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Signature Særudgave – Fersken med Bronzefennikel”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *